Terug naar home

8db

8DB is een full service talentenmanagement bureau in de breedste zin van het woord. Dit bekent dat wij naast volledig management onze zakelijke, creatieve en strategische diensten op maat aanbieden. Denk hierbij o.a. aan projectmanagement, day to day business, zakelijk advies, agendabeheer of ondersteuning van extern management.

Voor welke discipline je onze ondersteuning nodig hebt, onze diensten worden exact afgestemd om jouw wensen naar het hoogst haalbare niveau te brengen.

Onder leiding van Bastiaan Morssink en Dim Paulson werkt ons team met persoonlijke aandacht en visie aan de carrières van zowel gevestigde artiesten als nieuw talent.

Door de krachten te bundelen ontstaat er een jong, dynamisch bedrijf met tomeloze energie, ambitie en decennia aan ervaring in de entertainmentbranche. Het netwerk, de expertise, drive en de doelen worden samen gegoten in een op maat gemaakt plan voor de korte en lange termijn. Vervolgens stippelen wij de te nemen stappen uit in een routeplan waarbij de details het verschil maken.

Naast de persoonlijke relatie en benadering, benadert 8DB de talenten als merk en heeft zich hier erg in ontwikkeld. Zowel qua beleving, marketing, promotie als op het digitale vlak. Denk hierbij aan de manier van merkkoppelingen, muziekconsumptie maar natuurlijk ook de social media kanalen die zeer trendgevoelig zijn. Wat vandaag hot is, is morgen not. Keer op keer weet 8DB de juiste strategische stappen te realiseren.

In muzikale carrières begint alles met het juiste liedje. One song can chance everything. Bij de zoektocht naar dit liedje kunnen wij met ons netwerk van toonaangevende componisten, schrijvers en producers in elk genre schrijfsessies of writers camps opzetten. Door onze gedetailleerde briefings kunnen wij zorgen dat de juiste mensen op de juiste plaats, het juiste liedje kunnen schrijven.

Terug naar home

Contact

8DB

Postadres:

Amstelveenseweg 696 - 1081 JJ Amsterdam

t: +31(0)20-2441756

Meer info & boekingen

Algemeen

e: info@8-db.nl

Dim Paulson

e: dim@8-db.nl / t: +31(0)6-41559733

Bastiaan Morssink

e: bastiaan@8-db.nl / t: +31(0)6-53916861