Terug naar home

8db

TALENT

VERDER

BRENGEN

Onze liefde voor muziek en talent motiveert ons al ruim dertig jaar om te doen wat we het liefste doen: talent verder brengen. In onze ogen is talent dan ook nooit af. Dat drijft ons om voortdurend te blijven zoeken naar manieren waarop talent steeds weer opnieuw tot z’n recht komt. Zo bouwen we duurzame carrières.

Bij 8DB bouwen we graag mee aan duurzame carrières. Als we gaan samenwerken hebben we dan ook ongetwijfeld één ding gemeen; ook jij blijft graag in ontwikkeling.

Een gezamenlijke ontdekkingstocht helpt ons dichter bij de kern van jouw talent te komen. Vanuit die kern helpen we je beter te leren omgaan met de factoren die van invloed zijn op jouw talent. Of ze nu positief of negatief zijn.

Het stelt ons tegelijkertijd in staat betere keuzes te maken, kansen te zien of onbewandelde paden in te slaan. Zodat jij je talent nóg beter kunt benutten. Zo zorgen we ervoor dat jouw talent relevant blijft binnen een continu veranderend muziek- en entertainmentlandschap.

Wie jij als mens bent staat daarbij altijd voorop. Jouw motivatie en ambitie om te doen waar je goed in bent vormen het uitgangspunt. Gezondheid, welzijn en levensloop zijn daar onlosmakelijk aan verbonden. Ze vormen de basisingrediënten van een duurzame carrière.

FULL SERVICE

TALENTENMANAGEMENT

Meer dan dertig jaar ervaring heeft ons sterk gemaakt. Een tijd waarin ons netwerk, onze kennis en ervaring een vlucht nam. Maar ook al gaan we al even mee, niets staat ons in de weg om ons te blijven ontwikkelen. Onszelf en de ander in beweging houden vormt namelijk het hart van wat we doen.

Ons talentenmanagement bestaat vandaag de dag uit deelgebieden als consultancy, publishing, labelservice, merkstrategie en events. Zo kunnen we op ieder gewenst moment iets toevoegen aan jouw carrière als artiest.

Daarin is onze aanpak altijd talent-vriendelijk; het belang van jou als artiest staat voorop. Maar in onze samenwerking zijn we gelijkwaardig; stimuleren én motiveren we op emotionele gelijkheid. Daarmee houden we ook onze relatie duurzaam.

Terug naar home

Contact

8DB

Postadres:

Ronde Tocht 11 - 1507 CC Zaandam - Nederland

t: +31(0)20-2441756

Meer info & boekingen

Algemeen

e: info@8-db.nl

Dim Paulson

e: dim@8-db.nl / t: +31(0)6-41559733

Bastiaan Morssink

e: bastiaan@8-db.nl / t: +31(0)6-53916861